Prowadzenie kursów zawodowych oraz warsztatów kulinarnych z autorytetem o tematyce: kuchnia śródziemnomorska
Wydział
Wydział Edukacji, Kultury i Sportu
Typ zamówienia
Rodzaj zamówienia
Usługi
Wartość zamówienia
Zamówienia poniżej 130 000 złotych
Termin złożenia oferty
Termin otwarcia ofert
Wynik postępowania
Załącznik | Rozmiar pliku |
---|---|
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty.doc | 44.16 KB |
Załączniki do oferty
Załącznik | Rozmiar pliku |
---|---|
Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | 205.87 KB |
SWZ.docx | 114.21 KB |
Załącznik nr 1 - Formularz oferty - Część 1.docx | 50.09 KB |
Załącznik nr 1 - Formularz oferty - Część 2.docx | 49.87 KB |
Załącznik nr 1 - Formularz oferty - Część 3.docx | 49.96 KB |
Załącznik nr 1 - Formularz oferty - Część 4.docx | 49.97 KB |
Załącznik nr 2 - Oświadczenie dot. wykluczenia wykonawcy.docx | 38.85 KB |
Załącznik nr 3 - Oświadczenie dot. warunków udziału.docx | 36.74 KB |
Załącznik nr 4 - Projektowane postanowienia umowy cz.1, 3, 4.docx | 57.05 KB |
Załącznik nr 4 - Projektowane postanowienia umowy cz.2.docx | 56.16 KB |
Załącznik nr 5 - Wykaz osób.docx | 34.48 KB |
Ostatnia aktualizacja
02/03/2023
Data opublikowania
26/01/2023